Készülődés

 2011.08.21. 20:59

A lilalány ismét messzire megy, ezúttal a cél Peking, ami természetesen nem zárja ki sem Szibériát, sem valamely kijevi szervkereskedő-központot, mint végállomást. Mindenesetre, amennyiben sikerül nem eltévedni egyik reptéren vagy akár reptérbuszon sem, öt, mind a pekingi lakosság, mind számomra felejthetetlen hónapot tölthetek a Pekingi Egyetem ösztöndíjasaként. Rosszabb esetben pedig valamely kínai hajléktalanszállón számolom majd XiaoPinggel a tetveket. Bár, ha közben vartyoghatunk mindenféle római-kínai leletekről, még azt is élvezném.

Szóval, lassan-lassan pakolászunk, a legsátánibb sátánivadék szívós és rendíthetetlen segítségével, aki rettentően fog hiányozni elfajzott anyai érzelmeket tápláló szívemnek, természetesen minden itthon hagyott családtaggal és baráttal egyetemben.

Aki kedvet, bátorságot és megfelelő mennyiségű yuant érez a pénztárcájában, látogasson meg, akárhova is lyukadok ki, nagyon örülnék neki, és velem együtt a Népköztársaság szeszgyártásának minden illetékese is.

 

Címkék: búcsú készülődés pakolászás

A bejegyzés trackback címe:

https://pekingiliba.blog.hu/api/trackback/id/tr583169418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koszider 2011.08.25. 15:41:09

Drága Liba!
Most itthon csütörtök délután van - azaz már biztosan megérkeztél és azt is tudod, hogy hol laksz, ha van szállásod egyáltalán.
Mind csókolunk és sok sikert!
Itthon ezer fok van, szédelgünk a szelvényben. Kapitány hősiesen eljött és átvette tőlem a rajzolást - hurrá!
Vigyázz magadra!! Írj sokat!!
Koszider

pekingiliba 2011.08.26. 10:03:14

@Koszider: Drága Koszider!
Csókolok mindenkit sokszor, jól vagyok, netem még nincs, de igyekszem minél többet írni!Sok-sok puszi
süti beállítások módosítása